Kërkoni punë? Ja kush ofron punë në Maqedoni!

Punësimi në Maqedoni, gjithnjë e më shumë po bëhet më i rëndë. Tregu i punës është i vogël, prandaj qytetarët e Maqedonisë, duhet ta kenë parasysh se do të shkollohen ose do të bëjnë ndonjë zanat.

Në bashkëpunim me Fakulteti.mk është paraqitur një njoftim më aktiv për punë këtë javë. Nëse jeni duke kërkuar punë, ndjekni shpalljet, ndoshta do të gjeni ndonjë punë të përshtatshme për ju.

– Shpallje për punësimi në ‘Bankën e Ohrit’… Janë dy vende pune në Shkup dhe Ohër.

– Shpallje për punësim në Shkup në ‘Hotel-Marriott’, Shkup.

– ‘Anhoch’ shpall konkurs për punësim me orar të plotë të punës.

– ‘Birraria Shkup’ punëson…Pagë mujore bruto-54,000.00 denarë.

– Shpallje për punësim në TAV Maqedoni.

– Punësim në Acibadem Sistina.

– Si të punësoheni në ProCredit Bank? E keni në vijim linkun.

Më shumë shpallje për vende pune, mund të shikoni këtu. /Telegrafi/

Lajme

Leave a Reply